donderdag 4 april 2013

Wat zijn Engelenkaarten?

Steeds meer mensen ontdekken tegenwoordig het fenomeen engelen en hun Weldadige Energie. Engelen zijn wezens van Licht, Liefdevolle helpers van een kosmische Scheppende Kracht. Zij inspireren, troosten, beschermen, en geven ons de gift van het leven. Engel betekent dienaar of boodschapper van God. De engelen zijn er altijd voor iedereen om ons te leiden op de weg die voor ons ligt. Zij voeden ons lichaam met Liefde en Gezondheid en onze geest met Troost, Inspiratie en Genegenheid.

De engelenkaartjes kunnen een fantastische ondersteuning zijn in uw leven. De engelenkaarten herinneren ons aan onze idealen, helpen ons te focussen op onze doelen. Daarnaast helpen zij ons te herinneren aan onze plichten en verantwoordelijkheden. De engelenkaarten geven ons inzicht in onszelf, voeden onze innerlijke kracht, en zij helpen ons ons open te stellen voor de genade van boven. De energie van de engelenwereld geeft nieuwe helderheid aan de uitdagingen en de kansen van het leven van alledag. Tegelijkertijd geven zij ons inzicht in hetgeen van essentieel belang is in het leven.

Via de engelenkaarten ontvangt we een energie die inspireert en aanmoedigt, die ons nieuwe kracht geeft, en ons onze innerlijke bron van vrede laat zien. De teksten op de kaarten laten je groeien en vergroten het bewustzijn. Zij leiden je op de weg om ook een wezen te worden van goedheid, waarheid, licht en schoonheid. De engelenkaarten kunnen je op verschillende manieren tot hulp zijn. Je kan ze bijvoorbeeld gebruiken als dagkaart (waarbij zij je een raad of advies geven over de dag die komen gaat), of als onderwerp van jemeditatie. Natuurlijk kan je ze ook gebruiken om raad te krijgen bij problemen, of een inzicht te brengen in je diepere gedachten en bewustzijn.

Graag verwijzen wij ook naar www.lifefocus.bewww.thealchemyoflove.org,
Het team van 'De Alchemie van de Liefde''.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten