maandag 9 november 2015

Ontdek ons Nieuw Boek: 'De Alchemie van de Liefde' ( Herwerkte Uitgave! )



Hallo!

Met vreugde stellen wij ons het waar gebeurd verhaal: ’De Alchemie van de Liefde’ voor.

Het was een karmische afspraak: een Belgische ingenieur en een Marokkaanse informaticus, Chantal en Mohammed. Zij hadden een specifieke taak te volbrengen. Niets deed vermoeden dat hun levens in een stroomversnelling gingen belanden maar vóór hun ontmoeting zouden ze nog goed door elkaar geschud worden!

Chantal kreeg faillissementen van haar bouw- en vastgoedbedrijven, zware processen met de bankensector en een scheiding te verwerken. En alsof dit niet voldoende was werd haar het hoederecht ontnomen over haar drie kinderen. Mohammed had ook zijn portie: illegaliteit, onrecht, racisme en zelfs levensbedreiging!

Maar we zijn niet wat we denken te zijn, weten ze en drama's kunnen helpen om ons te laten groeien. Verschillende inwijdingen vergrootten hun perceptie van de wereld. Het Soefisme, Sjamanisme, de Daime en La Ho Hi kwamen op hun pad en dan kregen ze lessen van de Hogere Dimensies. Het leek soms puur sciencefiction.

Chantal en Mohammed kregen de sleutel opdat de mensheid uit zijn cocon kan komen en de vlinder worden die hij is! Universele thema’s zoals het leven en de dood, toeval of het lot, onze seksuele kracht en nog veel meer worden onder de loep genomen. Het boek toont dat Liefde onze Gemeenschappelijke Bron is van waaruit we allen naar believen kunnen putten…tot in der Eeuwigheid!

Vele groetjes,

Het TALOLO-team, (= T-he AL-chemy O-f LO-ve)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten